top of page
Search

Революционна технология за неинвазивно вагинално подмладяванe след нормално и оперативно раждане
Сухота, дразнене, загуба на мускулен тонус, инконтиненция на урината, болка при секс, болка в областта на външите шевове - всички тези явления  причиняват дискомфорт и чувство за малоценност след раждането. Как да променим това?


Представяме ви иновативния лазер за интимно подмладяване MonaLisaTouch® на известния световен производител - италианската компания DEKA. DEKA е официалният разработчик на уникалната патентована V2LR технология („вулварно -вагинално лазерно подмладяване“), основана на техниката MonaLisaTouch®.  Всъщност MonaLisaTouch® - това е патентното наименование на V2LR технологията. Тази лазер няма аналози в света и е признат за абсолютна иновация в областта на терапевтичната и естетична гинекология.


Работата на MonaLisaTouch® е насочена предимно към възстановяване на функционалните свойства на репродуктивната система и подобряване естетичния вид на външните полови органи. С помощта на MonaLisa Touch стана възможно да се премахнат различни интимни проблеми без хормонозаместителна терапия и хирургическа намеса:


DEKA Pulse е изключителен пулсов режим, който е създаден специално за нежно действие върху чувствителната лигавица на влагалището.


PSD ® е патентована технология, която може да произвежда фракционни лазерни импулси с променлива честота, продължителност, енергия и върхова мощност. Това позволява да се балансират точно топлинните ефекти и аблацията.


HiScanV2LR е интравагинален фракционен скенер, който е наистина иновативна сканираща система, която е създадена от разработчиците на DEKA специално за провеждане на сеанси на вулвовагинално лечение, възстановяване и подмладяване с помощта на лазерната техника MonaLisaTouch®.


Курсът се състои от няколко процедури (обикновено 3 ) с интервал от около месец . 


Самата процедура е краткотрайна , не изисква упойка или каквато и да е подготовка.


По време на процедурата с CO2 лазер се използва накрайник, който работи "в кръг", тоест зоната се третира на 360° и е изключено да се пропуснат отделни участъци.


Техниката работи на принципа на DOT, кото лазерните лъчи действат върху лигавицата избирателно, сякаш през сито, което намалява травмата до минимум.


Липсва възстановителен период, което е огромно предимство пред хирургичните методи. Необходимо е само да се изключат сексуални актове, посещение на басейна и сауната през деня.


Няма странични ефекти (за разлика от хормонозаместителната терапия).


 Промоция - цена 250 лева,като на три процедура се подарява четвърта, безплатна.54 views0 comments
bottom of page