top of page

Лазерна епилация

Лазерна епилация от ново поколение с Duetto Mt Evо

epilacia.jpg

Премахването на нежеланото окосмяване по тялото е проблем за много жени. Лазерното обезкосмяване се признава като една от най-ефективните процедури, която премахва космите за винаги, но не всяко лазерно устройство работи по един и същ начин. Създаденият от Quanta System Duetto MT Evo лазер се различава от останалите по това, че разработчиците му успяха да сведат до минимум болезненото усещане по време на процедурата.

Предимства на лазерното обезкосмяване с Duetto MT Evo са няколко:

  • с помощта на този лазер е възможно премахване на косми с всякакъв цвят и дебелина в съчетание с всички типове кожа;

  • общият брой процедури е много по-малък, отколкото с всеки друг лазер;

  • позволява индивидуални настройки на апарат за всеки отделен пациент.

   Александритната съставка, поради по-голямата си абсорбция, въздейства в по-повърхностните зони и на по-светлите и тънки косми, а Nd:YAG-овото лъчение е отговорно за унищожаване на по-дълбоко разположените фоликули. Допълващ ефект от второто лазерно лъчение при Duetto е блокиране на кръвоснабдяването на космения корен. Поднасянето на тези две мощни лъчения в пълен синхрон и в импулси, които могат да бъдат редуцирани до 1 милисекунда, гарантират бързи фототермолизни процеси, което многократно повишава ефекта от лазерното обезкосмяване.

 

Друго предимство на лазера е възможността да генерира до десет импулса в секунда и в комбинация с огромната енергия, го прави един от най-бързите в класа си.

 

Процедурата е безболезнена, а освен премахването на космените фоликули под въздействието на лазерна светлина, се наблюдава и подмладяване на кожата.

 

Защо е необходимо да се проведе курс от процедури?

По време на първата сесия лазерно обезкосмяване се отстранява само част от космите, които са в стадий на активен растеж. Останалите космени фоликули във фаза на развитие не са изложени на действието на лазер. Следователно, за да се премахнат всички космени фоликули, е необходимо да преминете през още няколко сесии.

 

След нужния курс от процедури нежеланото окосмяване изчезва за дълъг период от време или завинаги. В редки случаи окосмяване може да се появят върху отделни участъци от тялото, след няколко години, и то като единични косъмчета. Единично посещение за лазерно обезкосмяване ще ги елиминира.

 

Преди и след процедурата

  • Преди процедурата се не препоръчват слънчеви бани поне 2 седмици преди това.

  • Косъмчетата трябва да са избръснати преди процедурата.

  • След лазерно обезкосмяване също е забранено активното излагане на слънце, посещаването на сауни в продължение на 2-3 дни.

  • Не използвайте пинсети или епилатор, за да премахнете космите на третираната зона.

Представяме ви промоционални цени за жени:

lazer-epilasyon.jpg
Промо цени

Пълен интим и подмишници

90 лв.

Цели крака

240 лв.

Запази своя час на 0898 808 890

 АКНЕТО е кожно заболяване, което засяга не само децата в пубертета, но и много възрастни хора. Появата му е сигнал за нарушено функциониране на мастните жлези и e изключително сериозен проблем, който не бива да се подценява. При пациенти с акне се изисква комплексен подход и е задължително изготвяне на индивидуален план на лечение от лекар Дерматолог, който да бъде съобразен с конкретната нужда на кожата.

bottom of page